Шта је Задруга?
АГРО ИРИС је друштвено одговорно предузеће настало са циљем да помогне малим и средњим пољопривредним произвођачима из руралних средина. ЗАДРУГА је бренд социјалног предузећа АГРО ИРИС, а који је настао у оквиру пројекта „Рурални развој након поплава“ који спроводи АСБ Аустрија са својим локалним партнером организацијом ИДЦ, а који има подршку и од Аустријске развојне агенције и града Шапца.

Тренутно у сарадњи са нашим кооперантима из села у околини Шапца производимо чипс од јабуке, сушену шљиву и сушену крушку, а ускоро ће асортиман производа бити проширен и на и друге врсте воћа и поврће.

Шта Задруга нуди купцима?
Наши кооперанти из својих породичних воћњака беру најлепше воће из наших крајева, а ЗАДРУГА по најсавременијим методама суши и пакује производе без додавања вештачких арома и адитива. Осим здравог и квалитетног производа, уз ЗАДРУГУ имате могућност и да допринесете побољшању услова живота малих пољопривредника јер се највећи део зараде социјалног предузећа враћа пољопривредницима кроз куповину њихових сировина по увећаној цени, а други се улаже у инвестирање и проширивање продајних и производних капацитета ЗАДРУГЕ.

Пробајте специјалитете наших крајева и здраве грицкалице које освајају свет! Куповином ЗАДРУГА производа учините добро за себе и за друге.

 

Желите ЗАДРУГА производе у својој радњи?
Уколико сте заинтересовани да производе под брендом ЗАДРУГА продајте у Вашим малопродајним објектима или ланцима продавница, молимо Вас контактирајте нас путем emaila: office@agroiris.org
или путем телефона +381(63)71-35-005

Желите да постанете наш кооперант?
Задругари у нашем социјалном предузећу суше воће из свог воћњака, док ЗАДРУГА преузима остатак пословања, удружује производе различитих пољопривредника, управља технолошким процесом, организује паковање, продају и дистрибуцију, а добит се расподељује на социјално одговоран начин. Приход од продаје готових производа дистрибуира се пољопривредницима и реинвестира у даљи развој социјалних задруга широм Србије.

Јавите се ЗАДРУЗИ и постаните члан нашег социјалног предузећа и Задругар за пример!
Контактирајте нас путем emaila: mladen.stankovic@agroiris.org или путем телефона +381(63)71-35-005